Verdens største stjerne-skuespillere var i nat trukket i galla-tøjet, da der skulle uddeles eftertragede priser ved den årlige Emmy-uddeling.

Traditionen tro i Hollywood blev hvert eneste skridt overvåget, da årets Emmy Awards blev afholdt i Microsoft Theatre i Los Angeles. Men et særligt øjeblik mellem to skuespillere vækkede dog en masse tilskueres nysgerrighed. For som altid modtog vinderne store klapsalver og massevis af kindkys, efter de hørte deres navne blive råbt op som vinder.

Men et vinder-kys har dog tiltrukket ekstra meget opmærksomhed.

For da svenske Alexander Skarsgård på 41 år i nat blev kåret som den 'Bedste mandlige birolle i en miniserie eller film' for sin rolle i serien Big Little Lies, modtog han et intimt kys af sin film-kone og medskuespillerinde, 50-årige Nicole Kidman.

Emmy-kysset fik internettet til at koge, for imens Nicole Kidman tager hænderne om den prisvindende skuespillers ansigt og giver ham et kys på munden, står hendes ægtemand, Keith Urban, lige bag film-ægteparret.

Du kan se kysset herunder:

Den akavede situation er blevet delt igen og igen, og det fik brugere på diverse sociale medier til at kommentere på øjeblikket, som de lige havde været vidner til. Især med tanke på, at Nicole Kidmans mand overværede det intime øjeblik fra første parket.

En Twitter-bruger skriver blandt andet: 'Skud ud til Keith Urban for at klappe, imens hans kone kysser en af de lækreste fyre i Hollywood på munden'.

En anden skrev: 'Var det bare mig, eller kyssede Alexander Skarsgård Nicole Kidman på munden?!'

Skuespillerinden måtte også selv på scenen, da hun modtog den store pris for 'Bedste kvindelige hovedrolle i en miniserie eller film', også for sin rolle i Big Little Lies. Parret Nicole Kidmann og Keith Urban har været gift siden 2006.