Allan Simonsen er tilbage på tv. Oplevelserne fra »Vild med dans«, der afslørede, hvor populær den tidligere landsholdsspiller er i danskernes bevidsthed, har givet Allan Simonsen lyst til at stlle op igen. Men denne gang er han mere på hjemmebane.

Han har sagt ja til at være deltager i TV2 Sports nye underholdningsprogram »Sportsquizzen«, der har Vild med dans-værten Claus Elming som boldfordeler, og håndboldspiller Lars Christiansen og fodboldspilleren Niclas Jensen som holdkaptajner ved premieren i aften (tirsdag red.).

Det er første gang, Allan Simonsen stiller op i en tv-quiz.

»Det er mere min verden. Jeg synes, det kunne være sjovt at være med i, selv om det ikke er ens egen boldgade. Jeg er sikker på, at vi også får spørgsmål i andre sportsgrene, men vi tager tingene, som de kommer. Det bliver i al fald en ny oplevelse, siger Allan Simonsen i en pause, før optagelserne går i gang.

»Jeg kan godt lide nye udfordringer. Det var også derfor, jeg sagde ja til »Vild med dans«. Det var en kæmpe oplevelse, og en del af mit liv, jeg tænker tilbage på med stor glæde- siger Allan Simonsen, der glæder sig over, at han ikke er så bange for at danse mere.

»Sportquizzen« stammer fra England, hvor den har kørt uafbrudt i 44 år.

»Udfordringen for mig som vært er at gøre det så sjovt og underholdende som muligt, siger Claus Elming, der giver sine kendte gæster, der er rekrutteret fra alle sportsgrene i Danmark, muligheden for at vælge hjemmebane eller score flere points ved at vælge udebane-spørgsmål.

»Vi er konkurrence-mennesker allesammen, så selvfølgelig gælder det om at vinde. Æren er det allervigtigste, siger Allan Simonsen, inden han går ind i studiet.