TV2s populære vært på Nyhederne, Trine Panum Kjeldsen, takker af efter 16 år på skærmen, og skal nu 'kun' lave 'Station 2 - Efterlyst'.
TV2s populære vært på Nyhederne, Trine Panum Kjeldsen, takker af efter 16 år på skærmen, og skal nu 'kun' lave 'Station 2 - Efterlyst'. Foto: Lars Møller
1. februar er det slut med at hænge i nyhedsklokken på TV2s nyhedsredaktion, og have konstant dårlig samvittighed overfor børn og mand.

TV2s populære vært på Nyhederne takker af efter 16 år på skærmen, og skal nu 'kun' lave 'Station 2 - Efterlyst'.- Jeg har i længere tid haft lyst til at gå ned i tid, fordi jeg synes jeg har alt for lidt tid til min mand og vores børn, og i øvrigt til at lave det jeg selv brænder for i min fritid, nemlig at male, hvilket er min store passion, siger Trine Panum Kjeldsen til BT fra Kvægtorvet i Odense.

- Og så passede det samtidig med, at der nu sker en masse nye ting på nyhedsområdet her på TV2. 16 år på den post er også lang tid, selvom jeg selvfølgelig kommer til at savne mine gode kolleger på redaktionen.

 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.