Her ses Stephanie fra 'Årgang 0' til optagelserne af 'TV2 015: De største øjeblikke'.
Her ses Stephanie fra 'Årgang 0' til optagelserne af 'TV2 015: De største øjeblikke'.

Indtil videre har hun en piercing i navlen, i tungen og i øret. Men i fremtiden vil Stephanie fra tv-dokumentarserien 'Årgang 0' også gerne have tatoveringer. Og hun ved allerede, hvilke det skal være.

Fra hun blev født, har seere kunne følge hendes liv og opvækst på skærmen. Man har set hende tage sit første skridt, sige sine første ord og senere udvikle sig til en ung kvinde på nu 15 år med egne faste meninger og ideer.

I premiereafsnittet på den nye sæson af dokumentarserien 'Årgang 0', der blev sendt på TV 2 sidste uge, afslørede Stephanie, at hun havde fået en tungepiercing.

»Det var min far, der lavede den, så han er okay med det. Men min mor er sådan lidt... Hun er ikke så glad for sådan nogle piercinger og sådan noget. Men jeg tror, hun er ved at indse, at jeg godt kan lide sådan noget,« fortalte Stephanie med et smil i programmet.

stefanie

Men det er ikke kun interessen for piercinger, som hun formentlig har arvet efter sin far, der har sin egen tatovørforretning. I fremtiden vil hun også gerne have tatoveringer.

Rørende baggrund for tatoveringerne

Allerede nu ved hun også, hvilke hun gerne vil have lavet. Det fortalte hun under en chat med TV 2's læsere efter det andet afsnit af 'Årgang 0' løb over skærmen tirsdag aften.

»Hej Stephanie. Vil du også have tatoveringer når du bliver ældre?,« spurgte én under chatten.

»Ja. Det vil jeg faktisk gerne. Og jeg har allerede bestemt mig for, hvad det egentlig skal være, så jeg er ret målrettet omkring det,« svarede Stephanie.

Emma

Særligt hendes familie kommer til at få stor betydning for valget af tatoveringerne.

»Jeg vil gerne have fem slags tændstiksmænd med datoerne under - en for mine søskende,« fortalte Stephanie med henvisning til sine fem søskende - Isabella, William, Romeo, Pelle og Tristan - og slutter:

»Og så vil jeg gerne have en meget speciel dato - det skal være min oldemors fødselsdag, fordi hun desværre døde i onsdags.«

I den seneste sæson af 'Årgang 0', der blev sendt sidste år, kunne man se Stephanie møde sin blinde, filippinske oldemor, for første gang i årevis under sin sommerrejse med sin mormor til netop Filippinerne.

'Årgang 0' er en dokumentarserie, som siden år 2000 har fulgt fire familier i Danmark.

Udover Stephanie og hendes familie følger man i tv-programmet også Emma, Rachel og Christian og deres familier. Dokumentarserien følger børnene, til de bliver voksne.

Emma og hendes familie har dog valgt at holde en pause fra serien i år.

rachel

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.