Seerne kan følge Årgang 0-deltagerne i mindst to år endnu.
Seerne kan følge Årgang 0-deltagerne i mindst to år endnu.

Udløbsdatoen på succes-dokumentaren 'Årgang 0' kommer nærmere.

Om to år skal børnene fra 'Årgang 0' fejre en stor milepæl, idet Emma, Rachel, Stephanie og Christian runder de 18 somre.

De fire medvirkende i TV 2-dokumentaren skal på samme tid bruge deres status som myndige til at selv at tage stilling til, om de har lyst til at fortsætte med at være med i programmet.

Det skriver Billed-Bladet.

Tilbage i 1999 sagde deltagernes familier ja til, at TV 2 måtte følge dem i tykt og tyndt i tiden op til, og efter de alle blev beriget med et nyt medlem i år 2000.

Stephanie2

Som udgangspunkt følger kanalen deltagerne, til de fylder 18, men familierne har hele tiden kunne trække sig fra programmet. Den mulighed benyttede familien fra Tarm sig af sidste år. Derfor er Emma kun med en smule i årets afsnit, og det vides endnu ikke, om de vender tilbage til programmet.

rachel

emma

Vælger både Emma, Rachel, Stephanie og Christian at stoppe i 2018, kan seerne altså se frem til at følge de nu unge mennesker i yderligere to år. Over for Billed Bladet udelukker TV 2 dog ikke, at serien fortsætter:

»Det oprindelige programkoncept er, at vi følger børnene, til de bliver voksne - altså 18 år. Men som der bliver sagt i introen til programmerne: Kun en ting er sikker - livet går sjældent, som man har planlagt. Og vi kan jo heller ikke forudsige, hvad der kan ske, men som minimum følger vi dem til deres 18. år,« siger redaktør Mette Heiberg til Billed-Bladet.

emma

Der resterer to afsnit af den aktuelle sæson af 'Årgang 0', som bliver sendt tirsdag den 19. januar og tirsdag den 2. februar.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.