17-årige Rachel Ellebye fra programmet 'Årgang 0' er kommet hjem fra 11 måneder i Argentina og er startet på kostskole i Birkerød. Den 2. januar starter den 17. og næstsidste sæson af den populære TV2-serie, hvor vi får lov at følge teenagerens liv.

»I kommer til at se mit år i Argentina primært. Og så kommer der også klip fra noget velkommen-hjem-lejr og min opstart på kostskolen,« siger Rachel Ellebye til BT.

Men det er ikke kun klip fra skolen, som vi får at se i programmet. Under rejsen havde hun nemlig filmholdet med på en bytur i den argentinske hovedstad.

»Det var ikke direkte grænseoverskridende, men det var mærkeligt, at have folk med ude at filme, da jeg var på bytur i Buenos Aires. Der var vi jo på natklub og festede, og normalt er jeg jo vant til at blive filmet sammen med familien,« siger Rachel Ellebye.

Og meget har også ændret sig, siden Rachel Ellebye er kommet hjem. Hun er ikke vendt hjem til familien i Sydslesvig, men er i stedet taget på kostskole i Birkerød på sjælland, hvor hun læser på den internationale linje.

»Jeg ved heller ikke, om jeg skal tilbage til Sønderjylland, for jeg er jo rigtig glad for at være her i København, og størstedelen af mine venner og hele mit sociale liv er her,« siger Rachel Ellebye.

Hjertet banker for det store udland, og i fremtiden drømmer hun om at arbejde med internationale menneskerettigheder. Selvom Rachel har tilbragt 11 måneder væk fra Danmark, har hun planer om, at hun vil studere i udlandet igen.

»Jeg ved ikke om jeg vil blive i Danmark for altid, eller om jeg vil rejse ud. Der er rigtig mange muligheder i Danmark, men samtidig kalder den store verden også på mig.«