Foto: Lucy Nicholson

De seneste uger har været fyldt med forskellige prisuddelinger og dermed en masse vindere. Det hele kulminerede natten til mandag, hvor det årlige Oscar-show løb af stablen. Og selvom du måske tænker, at Leonardo DiCaprio, 'Mad Max' eller Alicia Vikander var de største vindere, så mangler du en på listen.

En blot ni-årig lille fyr ved navn Jacob Tremblay ser ud til at være kommet ud af de mange prisuddelinger som en af de allerstørste vindere. Ikke i hobetal af priser, men som knægten, der har charmeret hele filmverdenen.

LD1

Jacob Tremblay har med sit store smil, glade person og gode evne til at finde frem til de store stjerner smeltet en hel masse hjerter. Ikke kun hos folk, der sidder og kigger på prisuddelingerne, men også i selve Hollywood.

Jacob Tremblay var at finde på de mange røde løbere - herunder til Oscar-festen - på grund af sin rolle i den prisvindende film 'Room', der havde Brie Larson, som vandt en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle, som den store stjerne.

dfasdfasdsadasdf

Men Jacob Tremblay ser også ud til at være en vinder. Hvis man bare ser på de mange billeder, som Tremblay har lagt på sin Instagram-profil, så ser det ud til, at den kun ni-årige skuespiller har haft nogle vilde uger - og gjort sig gode venner med en stor del af a-listenavnene i Hollywood.

Herunder kan du se et udvalg af Jacob Tremblays billeder fra nogle formentlig ganske begivenhedsrige uger i prisuddelingernes tegn.

split MED Leonardo

I forbindelse med Oscar-uddelingen fandt Jacob Tremblay frem til nogle velkendte Star Wars-figurer.

Ja, faktisk af flere omgange. Her er det Daisy Ridley, der spiller Rey i den seneste udgave af Star Wars-sagaen 'Star Wars: The Force Awakens'.

kate

Også den nyslåede Oscar-vinder Leonardo DiCaprio har Jacob Tremblay hængt ud med.

For ikke at tale om Johnny Depp.

Så har han også fået et slag ind på Sylvester Stallone.

leo

Hygget med Jennifer Lawrence.

Lady Gaga.

Så var han også med til at præsentere en kategori i forbindelse med Oscar, hvor han var på scenen med den ghanesiske skuespiller Abraham Attah.

Her måtte Jacob Tremblay dog have lidt hjælp for at kunne nå mikrofonen på scenen.

Jacob Tremblay (v) og Abraham Attah

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.