'The Voice - Danmarks Største Stemme' er det mest sete underholdningsprogram om lørdagen på TV2 i fem år.

At seerne er vilde med dans, og at 1,7 million sad klistret til skærmen ved afgørelsen fredag aften, er ingen overraskelse.

Men at det lykkedes TV2´s nye sangkonkurrence 'Voice – Danmarks største stemme', der havde premiere i lørdags, at slå hul i lørdagsmuren og blev set af 1,1 millioner seere, er lidt af en sensation. Så mange seere har TV2 ikke haft til et lørdagsprogram siden finalen på den allerførste sæson af 'Vild med dans' i foråret  2005

TV2´s underholdningschef Gitte Madsen jubler over, at TV2´s svar på X Factor har ramt nationen med præcis det brag, hun havde håbet på.

-Med 'Voice' har vi for alvor brudt lørdagsmuren og har inviteret seerne om bord på en stormfuld sejlads, som hele familien kan samles omkring. Kombinationen af fire ekstremt stærke coaches og et oprigtigt ønske om at præsentere den undergrund af stærke sangere, der ikke tidligere har følt sig tiltrukket af primetime-tv gør, at vi de næste mange uger kan samle nationen omkring den næste generation af sangere. Og det er netop intentionen med 'Voice', siger TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen, og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 

- Jeg tror, at seerne - som vi selv - har set den respekt, der ligger mellem coaches og deltagere. Liam, Sharin, Lene og Steen er selv aktive, turnerende kunstnere, og netop derfor kan 'Voice' levere en ægthed og en seriøsitet, som ikke tidligere er set i genren. Alle har noget på spil, og derfor er det godt tv.

-   Vi har hørt fra mange, at man leger med på legen hjemme i stuerne: Lukker øjnene og lytter. Præcis kernen i det, 'Voice' handler om - nemlig jagten på Danmarks største stemme, siger Gitte Madsen.

Andre læser også