Store Buffalo-sko, baggy skatertøj, hårspray eller neonbukser.

1998 er et trip down memory lane, og her tager vi både i videoen øverst og i artiklen nedenunder et lille kig på, hvad der reelt skete for 17 år siden.

Inden for musikverdenen dominerede de store kvindelige sangere som Cher og Celine Dion med 'Believe' og Titanic-klassikeren 'My Heart Will Go On' og vores norske sangfugl i Aqua sang landeplagen 'Barbie Girl'.

2Pac var stadig i live og spyttede sit fremragende nummer 'Changes' ud, og hele boyband-konceptet levede stadig i bedste velgående, da Backstreet Boys smed deres - måske største - sang på gaden, 'Everybody'.

Det var også året, hvor den nu så kendte hiphop-stjerne Jay-Z, stadig var en ung purk i Brooklyns gader, men det lavede nummeret 'Hard Knock Life' om på. Flere kvindehjerter er nok også blevet smeltet, eller revet itu mens nummeret 'Save Tonight' af Eagle Eye Cherry har spillet ud af MP3-afspilleren.

Hollywood ramte også et guldår, hvor det må have været umådelig svært at placere datidens Oscar-statuette for bedste film.

Her var verdens biograflærreder krydret med hårdtslående dramer som' American History X' og 'The Big Lebowski', det episke Krigsdrama 'Saving Private Ryan', gangsterfilmen 'Lock, Stock and Two Smoking Barrels' og Jim Carreys fantastiske komediedrama 'The Truman Show'.

Andre vil måske huske året for det gode grin, med blandt andet 'You've Got Mail', 'Vild med Mary', 'Rush Hour' og den smukke tegnefilm 'Mulan'.

1998 var også året, hvor du første gang kunne »google« noget som helst på din måske spritnye Windows 98-computer.

Du har måske googlet, at Bill Clinton benægtede sin affære til Monica Lewinsky med de berømte ord: »I did not have sexual relations with that woman.«

Eller at Danmark spillede en af de mest mindeværdige landskampe nogensinde, da de hæderligt tabte 3-2 til Brasilien i kvartfinalen ved VM.

Se videoen af brugeren The Peterson, der på fire dage har nået knap en million visninger, og drøm dig tilbage til dengang, hvor alting var lidt bedre.