Counter-Strike-holdet mousesports har ved sæson 11 af ESL Pro League vist imponerende spil og gået ubesejret gennem anden del af gruppefasen.

Men onsdag gik den ikke længere. Det svenske storhold fnatic gjorde nemlig det onde ved mandskabet, der har danske Finn 'karrigan' Andersen som kaptajn.

For selvom danskeren og resten af stjernerne har set nærmest uovervindelige ud og tirsdag gjorde det onde ved verdens lige nu bedste hold, NaVI, så ramte de aldrig det samme niveau mod svenskerne.

Fnatic vandt således opgøret 16-13, 16-7 på henholdsvis Inferno og Nuke, som var de to maps (baner, red.), der blev spillet på.

Dermed har holdet ryggen mod muren, før de torsdag møder danske Astralis.

Efterfølgende udtrykte den danske holdkaptajn 'karrigan' også sin skuffelse i et opslag på Twitter.

»Dårlig Counter-Strike i dag. Jesus. Tak for kamp og godt spillet, fnatic. Vi er vist nødt til at vinde i morgen mod Astralis for at kvalificere os til playoff,' skriver han.

Mens stort set alt andet sport i øjeblikket ligger stille på grund af coronavirus, så kører Counter-Strike ufortrødent videre.

ESL Pro League sæson 11 skulle oprindelig være afviklet på Malta med både scene og tilskuere, men det er i stedet blevet gjort online, så alle spillere nu konkurrerer hjemme fra deres egne værelser.

Danske Astralis, der i øjeblikket indtager en andenplads på verdensranglisten, har fortsat mulighed for at kvalificere sig til den afgørende fase af den prestigefyldte turnering.

Natten til onsdag fik de danske stjerner nemlig endelig en sejr, da de besejrede FaZe, efter de forinden havde lidt to skuffende nederlag.

Onsdag aften skal de så igen i ilden, når de møder OG, der har danske Valdemar 'valde' Vangså på holdkortet. Det opgør kan du se på TV 2 Zulu klokken 22.00.