Kronprins Frederik er kendt for ikke at sige nej til en udfordring, og noget tyder på, at hans ældste søn, Prins Christian, har arvet det fra sin far.

Prins Christian kastede sig nemlig ud i en fysisk træning sammen med de danske Counter-Strike-stjerner fra Astralis. (Se billederne længere nede i artiklen)

I et opslag fra Kongehuset på Instagram skriver de:

'⁣For tiden rangerer Astralis som verdens bedste, og i dag besøgte Deres Kongelige Højheder Kronprinsen og Prins Christian Astralis-holdet under deres træningsdag i København. Den mentale og fysiske sundhed er afgørende for esportsatleter, når de i konkurrencer på et splitsekund skal tænke klart og analysere, kommunikere og reagere under pres.'

'Derfor foregår meget af holdets forberedelse væk fra computerskærmene og i stedet sammen med fysiske trænere, sportspsykologer og diætister. Under dagens besøg deltog Prins Christian i en række øvelser sammen med Astralis-spillerne Peter 'dupreeh' Rasmussen og Jakob 'JUGi' Hansen,' står der i opslaget.

I kommentarfeltet til Instagramopslaget viser flere danskere begejstring over besøget hos de danske stjerner, og den 14-årige Prins Christian får masser af ros med på vejen:

'Seje Prins Christian, han er for top sej og en cool knægt. Han piver ikke,' skriver en bruger, som bliver bakket op af andre brugere:

'Seje skønne Prins Christian. Fantastisk at se', og 'Stærkt Prins Christian. Han er en fantastisk knægt,' skriver to andre brugere.

Det er blot få af de mange rosende ord, som den unge prins modtager til opslaget.

Astralis-stjernen Peter 'dupreeh' Rasmussen var også begejstret for det kongelige besøg. I et andet Instagramopslag skriver han:

'Havde muligheden for at møde Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik og Prins Christian i dag for at tale om Astralis samt fysisk og mental sundhed i esport. Meget spændende dag. Det var en ære,' skriver han.

Astralis har netop spillet sig videre fra gruppespillet i turneringen 'Dreamhack Masters Spring 2020'.