Du får Cristiano Ronaldo og alle de andre spillere fra 'Den Gamle Dame'. Men Juventus får du ikke.

Det italienske storhold er ikke en del af den kommende udgave af det populære fodboldspil FIFA, der næste gang hedder FIFA 20.

Årsagen skal findes i en aftale med FIFA-rivalen Pro Evolution Soccer.

Juventus har nemlig indgået en aftale med firmaet Konami, der står bag Pro Evolution Soccer, og de har en eksklusiv aftale om brugen af Juventus' navn, trøje og logo i deres spil.

Cristiano Ronaldo skal ikke spille for 'Juventus' i FIFA 20.
Cristiano Ronaldo skal ikke spille for 'Juventus' i FIFA 20. Foto: MARCO BERTORELLO
Vis mere

Hvis du er til FIFA frem for PES, betyder det altså, at du ikke vil kunne spille på Juventus Stadium eller bære Juventus' officielle trøjer.

EA Sports, der laver FIFA-spillene, har dog lavet en aftale om, at de rigtige spillere stadig kan bruges.

Men det betyder, at de skal spille på et kopistadion, med kopitrøjer, med et andet logo og under et andet holdnavn - og det er allerede fundet.

Mediet Eurogamer skriver, at holdet kommer til at hedde Piemonte Calcio. Piemonte er en italiensk region, hvor Torino, som Juventus kommer fra, er den største by.

Den omvendte situation har Pro Evolution Soccer dog været udsat for gennem mange år, hvor de eksempelvis ikke har haft rettighederne til klubnavnene i Premier League.

Derfor har Manchester United, Chelsea og Tottenham eksempelvis heddet Man Red, London FC og North East London.

Det kommende FIFA 20-spil er umiddelbart sat til at udkomme den 27. september.

FIFA 20 bliver desuden med et form for comeback til de populære FIFA Street-spil, der kommer til at medvirke i en revideret version.