Det danske Counter-Strike-hold Astralis har ikke levet op til forventningerne i 2021, og det får nu store konsekvenser.

Astralis har således valgt at sige farvel til de to stjernespillere Peter 'dupreeh' Rasmussen og Emil 'Magisk' Rei med øjeblikkelig virkning.

Også den populære træner Danny 'zonic' Sørensen er færdig på holdet.

De to spillere erstattes af Benjamin 'blameF' Bremer og Kristian 'k0nfig' Wienecke, mens Alexander 'ave' Holdt er ny cheftræner hos Astralis.

Kasper Hvidt, der er sportsdirektør for Astralis, forklarer, at ændringerne oprindelig var planlagt til januar, men nu er de altså blevet fremrykket.

»Vi tilfører holdet to virkelig dygtige spillere og en ny træner, som alle kommer med en masse energi og motivation for at bringe os derhen, hvor Astralis skal være: blandt de allerbedste i verden og en konstant bejler til alle de største trofæer,« siger Hvidt i en pressemeddelelse.

Kasper Hvidt takker samtidig de tre nu forhenværende Astralis-ikoner for deres indsats.

»Midt i vores glæde over at have holdet på plads vil jeg gerne understrege min og vores kæmpe respekt for både Danny, Emil og Peter. De er legender i Astralis og vil altid stå først i historiebøgerne, når vores fortælling skal skrives. At skifte nu er den rigtige beslutning for Astralis og over for alle, der følger os, men når man har kæmpet, grint og grædt sammen, som vi har gjort med alle de tre, er der selvfølgelig også store følelser i spil.«

»De har været med til at skabe noget helt unikt, og de vil for altid være en del af familien. Uanset hvad de vælger, ønsker jeg dem på vegne af alle i Astralis det allerbedste fremover,« siger Kasper Hvidt.