På Landgreven 10 i København ligger der en gammel tankstation, hvor der bliver lavet fremragende burgere.

I lokalerne åbnede burgerbaren Gasoline Grill for et års tid siden. Og i starten af januar blev burgerbiksen kåret af magasinet Bloomberg til at lave verdens 27. bedste burger.

Gasoline Grill, der kun sælger et begrænset antal burgere om dagen, har haft et forrygende 2016. Ifølge Finans kan de fremvise et overskud på 716.000 kroner efter skat. Og det er vel at mærke før de fik den store medieomtale.

Klaus Wittrup, direktør i og medejer af Gasoline Grill, har en god nyhed til burgerelskerne.

»Vi har planer om at åbne flere burgerbarer i København, så vi kan tage trykket af den nuværende Gasoline Grill. Lige nu er der lang kø ved den, og vi kan dermed ikke betjene kunderne på den måde, vi gerne vil. Så i løbet af de næste par måneder åbner vi yderligere én burgerbar og regner med at åbne én mere på et senere tidspunkt i 2017,« siger Klaus Wittrup til Finans.

Der er ikke meget plads inde på den nedlagte tankstation, hvorfor man er nødt til at nyde sin lækre burger udenfor. Vis mere

Han er overbevist om, at opskriften på succes har været, at de har satset på et begrænset sortiment med masser af kvalitet. Hvis man kigger forbi Gasoline Grill, kan man se, at de kun sælger fire forskellige slags burgere.

Hos Gasoline Grill serverer de allerede burgere fra kl. 11.00 på hverdage. Men hvornår burgerbaren lukker, er der derimod ingen, som ved med sikkerhed. For der bliver nemlig kun 'flippet' et på forhånd fastsat antal burgere, og når de er blevet solgt, lukker burgerbiksen. Uanset klokkeslæt, fortæller Klaus Wittrup, der står bag Gasoline Grill.

»Vi har lavet en klassisk burger-stand. Her kan man ikke ringe og bestille på forhånd. Man må selv møde op, bestille sin burger og så kan man tage den med eller spise den uden for med det samme,« har han tidligere sagt til BT.