Catherine Mazzacco forlader sin stilling som topchef i medicinalselskabet Leo Pharma.

Efter mere end to år som øverste chef fratræder hun stillingen som administrerende direktør øjeblikkeligt.

Det oplyser Leo Pharma i en pressemeddelse. Af denne fremgår det, at det er i enighed med bestyrelsen, at Catherine Mazzacco forlader medicinalselskabet.

»Det har været et privilegie at være administrerende direktør for LEO Pharma, og jeg har en enorm hengivenhed til LEO Pharmas medarbejdere og deres høje niveau af engagement for virksomheden,« siger Catherine Mazzacco og fortsætter:

»Jeg er stolt af de resultater, vi har opnået sammen med at sætte en ambitiøs strategi for virksomheden, fuldføre et omfattende effektivitetsforbedringsprogram, etablere en ny kapitalstruktur og fremme lanceringen af ​​en stor ny terapi.«

I sine år ved direktørposten har Mazzacco – blandt andet – haft succes med at udvikle virksomhedens salgs- og markedsføringsevner, mens hun på samme tid har stået for at opbygge et stærkt ledelsesteam.

Hendes arbejde er da bestemt heller ikke gået ubemærket hen.

»På vegne af bestyrelsen vil jeg gerne udtrykke vores oprigtige tak til Catherine Mazzacco for hendes prisværdige indsats med at lede transformationen af ​​LEO Pharma til en lederposition inden for det innovative område inden for medicinsk dermatologi,« siger bestyrelsesformand i Leo Pharma, Jesper Brandgaard.

Indtil der findes en ny administrerende direktør i selskabet, indtræder nuværende økonomichef, Anders Kronborg i stillingen, mens Jesper Brandgaard vil fungere som arbejdende bestyrelsesformand.

 

Andre læser også