Fredag eftermiddag har kunder hos bettingselskabet Betsafe fået besked om at trække deres penge ud af deres spilleprofiler.

Snart bliver pengene nemlig ubrugelige på sitet, da Betsafe oplyser, at de lukker i Danmark fra den 6. januar 2020.

»Vi må desværre meddele, at Betsafe.dk lukker, og at du derfor ikke længere vil kunne spille på vores side fra d. 6/1 2020.«

Det skriver Betsafe i en meddelelse til deres kunder.

B.T. har forsøgt at få en kommentar fra Betsafe om, hvorfor de lukker. Men det har ikke været muligt at komme igennem til en talsmand.

Lukningen sker dog umiddelbart efter, at regeringen og dens støttepartier i den nye finanslov har aftalt, at afgiften på spilleudbyderes gevinster skal hæves.

Afgiften på indtægten for selskaberne bag onlinespil stiger fra 20 til 28 procent. Stigningen træder i kraft fra 2021, og det forventes at skrabe 150 millioner kroner ind til staten om året.

Selskabet bag Betsafe.dk, Betsson, vil stadig være aktivt i Danmark, oplyses det i meddelelsen. Derfor kan langsomme brugere stadig få udbetalt de penge, de har sat ind på deres spillekonto hos Betsafe, efter den 6. januar 2020. I så fald skal de kontakte Betsafes kundesupport.