Dealsitet Bownty er gået konkurs.
Dealsitet Bownty er gået konkurs.

Deal-formidleren Bownty er gået konkurs.

På få år voksede firmaet til en af de største indenfor deres felt i Europa, og for blot få år siden fik de en investering på 25 millioner kroner, skriver finans.dk.

På trods af konkursen kan kunderne ånde lettet op. Den kommer ikke til at påvirke dem, fordi Bownty ikke selv solgte deals, men var en formidler mellem forskellige dealsites og kunder.

fg

Virksomheden var det, man kalder en oplevelsesguide, der formidler lokale oplevelser og deals til kunder i over 1.000 europæiske byer.

Der er i øjeblikket forhandlinger i gang om overtagelsen af aktiverne i Bownty, og derfor vil medstifter Palle Ladbye-Hansen ikke sige noget om konkursen, skriver han i en mail til finans.dk.

Livsændring Giftermål og økonomi

»Markedet voksede desværre aldrig, som vi havde håbet. Teamet har leveret en solid indsats og lagt meget blod, sved og tårer i Bownty, så det er selvfølgelig ærgerligt, at det ikke lykkedes,« siger Lars Andersen, general manager i Seed Capital og medlem af Bowntys bestyrelse.

Konkursen kommer et år efter, den tidligere direktør og stifter Steffen W. Frølund forlod virksomheden. Det skete angiveligt på grund af uenighed om den fremtidige strategi.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.