Torsdag åbnede boligindretningskæden Sinnerup den første butik på Sjælland nogensinde, da dørene blev slået op til en 2000 kvadratmeter stor livsstilsforretning i Vanløses nye storcenter 'Kronen Vanløse'.

Det oplyser Sinnerup i en pressemeddelelse ifølge RetailNews.

»Vi har længe ønsket at krydse broen og tilbyde kunder på Sjælland muligheden for at blive inspireret af vores store sortiment med en fysisk butik og ikke blot online. Derfor er vi også utrolig glade for og stolte af den store, flotte butik, som vi slår dørene op for torsdag den 12. oktober,« fortæller Lars Sinnerup, der er administrerende direktør i Sinnerup.

Den familieejede virksomhed blev grundlagt i 1971 og har siden handlet med dansk og internationalt design i Jylland, på Fyn og i Tyskland. Nu er turen så kommet til Sjælland og Vanløse, hvor den 13. Sinnerup-butik nu har set dagens lys.

Kunderne vil kunne købe produkter fra omkring 100 internationale og danske designbrands, herunder flere af Sinnerups egne brands som for eksempel modemærket Créton og møbelserien Furniture by Sinnerup.

Netop kædens egne mærker vil ifølge Sinnerup hjælpe kæden med at manifestere sig på det sjællandske marked.

Sinnerup er en af lejerne i Vanløses nye shoppingcenter 'Kronen Vanløse', der er 59.000 kvadratmeter stor og har både supermarkeder, modebutikker og restauranter blandt lejerne.