Lyt til artiklen

Meta – som er firmaet bag Facebook, Instagram og WhatsApp – faldt torsdag dramatisk i værdi.

Meta-aktien lukkede torsdag på Nasdaq i 97,94 dollar, og det er et fald på cirka 24 procent i forhold til onsdagens lukning i 129,87.

Det store fald skyldes øjensynligt et skuffende kvartalsregnskab fra Meta, hvor omsætningen faldt med fire procent og indtjeningen er halveret.

Samlet er Metas markedsværdi dermed faldet med godt 80 milliarder dollar på en dag, rapporterer The Guardian.

Foto: Google.com
Foto: Google.com
Vis mere

Det kraftige fald er imidlertid en fortsættelse af en nedadgående kurve for Mark Zuckerberg & Co., for aktiekursen har inden for det seneste år været helt oppe i 353,83.

CEO Mark Zuckerberg anerkender, at man står overfor udfordringer på kort sigt, men han føler sig fortsat overbevist om, at investeringer i metaverse-satsningen og andre 'eksperimenterende' projekter vil begynde at betale sig.

»Over tid kommer disse til at ende med at blive meget vigtige investeringer for fremtiden af vores forretning,« siger Mark Zuckerberg ifølge The Guardian.

»Det er noget af det mest historiske arbejde, vi er i gang med. Folk kommer til at kigge tilbage årtier fra nu og tale om vigtigheden af det arbejde, der blev gjort her,« siger Facebook-stifteren desuden.