Smykkefirmaet Endless Jewelry er erklæret insolvent og er dermed på vej mod konkurs. Stifteren Jesper 'Kasi' Nielsen forlod firmaet i februar, og nu raser han mod ejerne - en af dem er den kendte erhvervsmand Lars Seier Christensen.

'Man skal aldrig undervurdere, at en ledelse skal have et minimum af viden omkring den forretning, de driver, og det må man sige, Endless ikke har besiddet, siden mit hold tabte magten i Endless,' skriver Kasi-Jesper blandt andet på sin Facebookprofil.

Den tidligere direktør i Saxo Bank Lars Seier Christensen er medejer af smykkefirmaet, og han har sammen med flere andre skudt millioner i det, for at det kunne overleve, men forgæves.

I Børsens artikel om konkursen antydes det ifølge flere kilder, at Jesper Nielsen har grundlæggende medansvar for konkursen, fordi han angiveligt skal have taget usælgelige smykker tilbage fra butikkerne uden regning, så salget har været dårligere end forventet.

Og nu løfter han sløret for, at han har forsøgt at få sit kuldsejlede firma tilbage.

'Øv, øv og atter øv! Så meget potentiale, vi efterlod for 1 år og 8 måneder siden. 3500 kunder, 11 distributører, 300 medarbejdere i 31 lande. Masser af energi og fremdrift. Alle rekorder slået i en meget spændende branche. Har gjort alt, hvad vi kunne for at købe forretningen tilbage de sidste 3 uger, men ikke engang det kunne ejerkredsen finde ud af at blive enige om,' skriver han.

Den tidligere Pandora-frontfigur har nu sat sig i spidsen for et nyt smykkeprojekt ved navn Amazing Jewelry.

BT har forsøgt at få en kommentar fra Lars Seier, som ikke vil kommentere forløbet, men henviser til en status på sin Facebook-profil. Her skriver han blandt andet, at han er ærgerlig over, at firmaet ikke er lykkedes, og at det har haft store økonomiske konsekvenser for ham.

'Det er selvfølgelig ærgerligt for selskabets aktionærer, herunder mig selv, der har tabt en hel del penge på dette, men også vore partnere og især vore medarbejdere - i det hele taget alle, der har kæmpet en brav kamp igennem flere år og brugt betydelige ressourcer på at skabe en økonomisk bæredygtig forretning.'

Men Kasi-Jesper har angiveligt ikke opgivet at få fat i det kuldsejlede firma, der blot er på vej mod konkurs.

'Vi vil fra Amazing's side gøre endnu et forsøg på at redde dette meget lovende brand,' slutter han sit Facebook-opslag.