I videoen herover fortæller Jesper 'Kasi' Nielsen om Amazing Jewelry efter åbningen af den første butik på Strøget i København.

På fredag fælder Østre Landsret dom i den langstrakte og meget omdiskuterede skattesag mod entreprenøren Jesper 'Kasi' Nielsen. Uanset udfaldet har sagen allerede fået store konsekvenser for hovedpersonen selv - og Danmark.

»Den sag har ændret mig som person. Min tillid til myndighederne og andre mennesker er ikke længer den samme efter det, Skat har trukket mig igennem,« siger Jesper Nielsen.

Sagen har kørt siden 2012, og drejer sig om, at Skat vil beskatte forretningsmanden 163 millioner for skatteårene 2007-2011.

Hovedparten af den beskatning handler om Jesper Nielsens tidligere firma Kasi Groups sponsorater i Brøndby IF, som han efter Skats opfattelse brugte til egen personlig vinding og ikke i forretningsøjemed. Jesper Nielsen hævder derimod, at sponsoraterne blev indgået for at gøre virksomheden mere kendt i offentligheden.

Landsskatteretten dømte i januar 2016 til fordel for Skat i den meget omdiskuterede skattesag, men Jesper Nielsen ankede dommen til Østre Landsret. Han håber, at dommen her vil falde ud til hans fordel, men gør sig ikke de store forhåbninger. For tilliden til Skat og de danske domstole er væk, og det har fået ham til at kigge mod udlandet med sin nye smykkevirksomhed Amazing Jewelry.

»Jeg har valgt at oprette Amazing Jewelry i Schweiz i stedet for Danmark. Det ærgrer mig helt vildt, men desværre var det en nødvendighed. Jeg har gjort det for at beskytte mig selv mod en gentagelse af det, Skat har udsat mig og min familie for.«

Hvis Jesper Nielsen taber sagen i Østre Landsret vil han anke den til Højesteret.