»Goddav, jeg hedder Lars Larsen og har Jysk Sengetøjslager. Jeg har et godt tilbud til dig.«

Sådan lød det i mange år fra Jysk-stifteren Lars Larsen til danskerne, men selvom har ikke er blandt os mere, er der fortsat gode tilbud.

Denne gang er det dog ikke kunderne, men derimod de ansatte, som kan finde de helt store smil frem oven på den seneste nyhed fra virksomhedens hovedkvarter i Aarhus.

De får nemlig hele 22 millioner i bonus. Det skriver Jysk i en pressemeddelelse.

Det betyder, at hver eneste butiksmedarbejder i Jysk i gennemsnit får udbetalt 14.500 kroner i bonus.

»Jeg må bare sige, at jeg er fantastisk imponeret og stolt over alle mine Jysk-kollegers indsats. Derfor er det selvfølgelig også en stor fornøjelse, at vi igen i år kan give butiksmedarbejderne en velfortjent bonus som tak. Det er en vigtig værdi i vores virksomhed, at vi anerkender hinandens succeser, og det er bonusserne også udtryk for,« siger Bo V. Andersen, Country Manager for Jysk i Danmark.

Der er forskel på, hvor stor bonussen er fra butik til butik.

Grunden til dette er, at den udregnes på baggrund af, hvor stor omsætningsfremgang butikken har haft i forhold til året før.

Det er ikke kun butiksmedarbejderne, som kan se frem til en bonus.

Også logistikmedarbejderne samt dem, der knokler på distributionscentrene, får en smule ekstra i deres portemonnæ.

Jysk er ikke den eneste virksomhed, der forkæler medarbejderne. Bestseller kunne tidligere på måneden fortælle, at 17.000 af deres medarbejdere kunne se frem til at dele en bonus på hele 300 millioner kroner.