En Audi-cabriolet i indkørslen. En speedbåd i haven.

Søren Bælum blev landskendt som ung og talentfuld iværksætter, da han som kun 19-årig startede champagnefirmaet Deluxlife.

Nu – nogle år senere – er forretningsmanden gået konkurs med firmaet The Trade Company, som han både ejer og er direktør i. Det skriver Finans.dk.

Det er ikke sikkert, du har hørt om The Trade Company før, men måske har du handlet på den webshop, der engang hed Styled.dk?

Det var nemlig navnet på en virtuel tøjbutik, som for nogle år siden var meget udskældt på grund af sine forretningsmetoder.

The Trade Company hed tidligere Styled ApS, og indtil 2019 var det Søren Bælums mor, Pia Fibiger Jensen, som var direktør.

Styled Aps har ifølge erhvervsmediet tidligere åbnet og lukket flere webshops – blandt andet det meget omtalte Styled.dk.

Den virtuelle tøjbutik fik bunkevis af dårlige anmeldelser på Trustpilot og blev efterforsket af Forbrugerombudsmanden og politiet for blandt andet ulovlig markedsføring, salg af kopivarer, og fordi nogle kunder aldrig modtog deres varer.

Også her på B.T. har vi tidligere skrevet om utilfredse kunder, der aldrig fik deres varer eller så var stærk utilfredse med det, de modtog.

Ifølge Finans.dk efterforsker Østjyllands Politi fortsat The Trade Company.