Der er intet, der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Sådan kan man fristes til at tænke om lukningen af Fitness Worlds center på Nørrebrogade i Aarhus, der holder åbent sidste gang 16. januar 2022.

For selvom det betyder, at man ikke længere kan løfte vægte på Nørrebrogade, så gemmer der sig en særlig julegave til alle, der bor på Trøjborg.

Et helt nyt center åbner nemlig i stedet på Niels Juels Gade 84, og det bliver dermed det første fitnesscenter i hjertet af Trøjborg.

Noget, der formentlig glæder mange af de beboere i området, der er trætte af at skulle cykle ned mod byen og op igen ad bakken, når de skal en tur i fitness.

»Alle nuværende medlemmer med stamcenter på Nørrebrogade overflyttes til et helt nyt center på Niels Juels Gade 84 – lidt over en kilometer væk. Medlemmer på pause vil ligeledes blive overflyttet,« skriver Fitness World blandt andet på sin hjemmeside.

Du kan benytte det nye center på Niels Juels Gade fra mandag 17. januar kl. 05.

Alle holdbookinger til Nørrebrogade fra 17. januar og frem overføres til det nye center, der kommer til at have åbent fra klokken 5 til 24 hver dag.

I det nye center får medlemmerne:

  • Nye, lyse og åbne lokaler i to etager
  • 2.000 kvadratmeter
  • To store holdsale + bikesal
  • Store, flotte omklædningsrum
  • Stort funktionelt område
  • 1,4 km fra nuværende center på Nørrebrogade

Alle medlemskaber fortsætter efter overflytningen til samme pris og vilkår som på Nørrebrogade, lyder det fra Fitness World.

Andre læser også