Gastroteket, der siden slutningen af 2015, har serveret mad til sultne gæster i Odense, har indstillet driften.

Det fremgår af en kort besked på restaurantens hjemmeside.

»Dette sker af økonomiske årsager,« skriver restauranten, som samtidig oplyser, at det er »med stor beklagelse,« at restauranten er blevet tvunget ud i en lukning.

Det er ellers ikke mere end en uge siden, at Gastroteket på deres facebookside annoncerede, at stedet nu var klar med en helt ny menu.

»Glæd dig til blandt andet hjemmelavet bresaola med ramsløgsvinaigrette og Nose2Tail gris fra Grambogård med persillesplash, bagte og syltede løg og en sauce på ribben,« lyder det fra restauranten i et opslag på Facebook.

»Vi har købt en hel gris hjem. I hele maj måned vil der derfor være forskellige stykker heraf på menuen - og det giver bare rigtigt god mening at købe og bruge hele dyr.«

Men her en uge senere er beskeden altså en helt anden.

Gastroteket blev i 2016 voldsomt populært, da det rykkede dele af restauranten ud på festivalen Tinderbox, hvor der blev langet tusindvis af flæskestegssandwich over disken til de sultne og salthungrende festivalgængere.