Kritikken har den seneste tid haglet ned over husfirmaet Hansen Huse fra sure kunder.

Mange kunder har nemlig ifølge jv.dk savnet kommunikation fra firmaet omkring udbedringer af fejl og mangler i deres nybyggede huse.

Fejl og mangler, der i visse tilfælde skulle have været udbedret for måneder eller år siden.

Men firmaet har ikke nogle ansatte tilbage. De blev alle 28 fyret sidste år, så det kun er firmaets tre ejere, der nu er tilbage.

Og nu lukker Hansen Huse også sit hovedkontor i Kolding, skriver jv.dk.

'Velbeliggende og arkitektonisk flot domicilejendom fra 2017, opført i gode materialer', står der således om de kontorer, der indtil nu husede Hansen Huse på H.C. Ørsteds Vej 18 i Kolding, men som nu er på markedet og kan lejes for 686.350 kroner om året.

Firmaet, der før specialiserede sig i at bygge nye huse til privatkunder, har helt droppet den del af forretningen på grund af skrantende økonomi.

Og firmaet fortæller til mediet, at det den mangelfulde kommunikation skyldes netop den skrantende økonomi.

»I efteråret meldte vi ud, at vi stod på en vej, der ikke var farbar, og at vi var nødt til at nedbringe lønudgifterne drastisk. Det betyder selvfølgelig også, at håndteringerne af sagerne hos os bliver langsommere, fordi der er færre hænder til at løfte opgaverne,« siger David A. Brandt Klug, administrerende direktør og medejer af Hansen Huse, til jv.dk.