Telmore-stifteren og millionæren Frank Rasmussen offentliggjorde mandag et Facebook-opslag, hvori han tilbyder at hjælpe fire enlige forsørgere med en lille pengesum til jul. Nu er han blevet fuldstændig begravet i beskeder fra personer, der ønsker hans hjælp.

Det skriver IT Watch.

'Hvis der er en enlig far eller mor, der har svært ved at få julen til at hænge sammen, giver jeg 2.500 som bidrag til fire familier i alt 10.000,' sådan starter Frank Rasmussen sit Facebook-opslag, som på nuværende tidspunkt er blevet delt 436 gange.

Sidenhen har han dog lavet en tilføjelse til opslaget.

'STOP. Ikke flere delinger, jeg bliver væltet. Interessen er enorm, og er desværre helt ude af kontrol.'

Til IT Watch fortæller Frank Rasmussen, at han er fuldstændig rystet over antallet af personer, der har skrevet til ham.

»Jeg har modtaget flere hundrede henvendelser. Jeg er virkelig berørt over at se, hvor mange der har så få penge, at de ikke er i stand til at købe lidt mad og en lille gave til deres børn til jul.«

På grund af den store efterspørgsel har Telmore-stifteren valgt at hjælpe ti familier med 1.000 kroner i stedet for fire familier med 2.500 kroner - for på den måde at kunne dække flere enlige forsørgere.

På trods af interessen i at hjælpe samfundets svageste, er Frank Rasmussen ifølge ham selv, ret blå i sine politiske holdninger. Dog kan han ikke holde ud at høre på politiske initiativer, der vil tage fra de svageste og belønne de rige. Han mener eksempelvis, at det er uhørt at sænke topskat og bilafgifter på samme tid.

Frank Rasmussen er en dansk iværksætter, der står bag internetudbyderen Image Scandinavia, netværksproducenten ZyXELs danske distribution og mobilselskaberne Telmore og Bibob. I 2006 offentliggjorde Computerworld en liste over de 20 rigeste IT-folk - her lå Frank Rasmussen på 14. pladsen med godt 150 millioner kroner.