Kendiskokken Claus Meyer skyder flere penge i Hotel Saxkjøbing på Lolland.

Det historiske hotel på Lolland fortsætter med at bløde penge på bundlinjen, og derfor skyder Claus Meyer nu 24 millioner ind i projektet.

Det skriver Finans.dk på baggrund af af et nyt årsregnskab fra Hotel Saxkjøbing.

Hotellet, der blev bygget i 1700-tallet, kommer ud med et underskud på 2,9 millioner kroner - et resultat der betegnes som 'ikke tilfredsstillende'.

Hotel Saxkjøbing er dog blot et lille hjørne af Claus Meyers efterhånden ret velvoksne forretningsimperium. Han ejer 20 procent af virksomheden Meyers, som han selv har grundlagt, og som opererer inden for alle grene af fødevarebranchen.

Derudover ejer den tidligere tv-kok og kogebogsforfatter Great Northern Food Hall og Restaurant Agern i den historiske stationsbygning Grand Central Terminal i New York.

Trods et underskud på 81,4 millioner kroner i 2017 havde hans holdingselskab Claus Meyer Holding A/S stadig en egenkapital på 157,7 millioner kroner.

Claus Meyer købte sig ind i Hotel Saxkøbing i 2006 sammen med to andre kokke.