Onsdag aften bragte B.T. historien om, at TV Syd's chefredaktør Claus Christensen er blevet kæreste med stationens direktør, Betina Bendix, og at han derfor fratræder sin stilling med udgangen til juni.

Nu sætter han over for B.T. ord på den nye romance:

»Jamen, jeg kan ikke blive lykkeligere. Jeg er forelsket i den smukkeste kvinde i verden,« siger en glad Claus Christensen.

Claus Christensen og Betina Bendix fik altså et godt øje til hinanden gennem deres arbejde på TV Syds redaktion, men flere detaljer vil den forelskede chefredaktør ikke komme nærmere:

»Det skete jo, som det gør, når man arbejder sammen. En stille og rolig proces, som på et tidspunkt bliver kompliceret, og så snakker man med sin bestyrelse om det og finder en løsning,« fortæller Claus Christensen.

Løsningen er altså, at Claus Christensen skal finde sig et nyt arbejde, men det bekymrer ham ikke, pointerer han i telefonen.

Tidligere onsdag oplyste TV Syd's bestyrelsesformand, Torben Seldrup, da også til B.T., at det var Claus Christensens eget forslag at fratræde stillingen.