Den nordjyske virksomhed Rebuybaby, der sælger børnetøj på abonnement, havde store ambitioner.

De ville omsætte for fire millioner kroner på ét år, men i kølvandet på et mystisk forløb er virksomheden nu gået konkurs.

På Trustpilot skriver flere kunder, at Rebuybaby har fortsat med at trække penge fra deres konto, selvom abonnementet har været lukket.

Invenstorkredsen bag virksomheden har ifølge Finans også følt sig bag lyset af direktøren og stifteren, Christian Møller.

»Vi aner ikke, hvor han er henne. Jeg tror godt, at man kan sige, at vi investorer føler os en smule ført bag lyset. Nu har jeg været iværksætter i 20 år, og jeg har aldrig oplevet noget lignende - så jeg er lidt målløs, faktisk,« siger Andreas Dirksen.

Han er en af de i alt tre investorer. Til Finans fortæller han, hvordan virksomheden forsøgte at få flere penge, selvom økonomien så fin ud.

Da en anden af investorerne, Christian Bjerre Kusk, der bl.a. er medstifter af netbutikken Stylepit, også blev en del af virksomheden kiggede man tallene i Rebuybaby igennem.

Det viste sig ved et grundigt eftersyn, at både regnskabet og medlemstallene i virksomheden ikke var de samme, som investorerne havde fået oplyst.

Efter konkursen har investoren Andreas Dirksen ikke hørt fra direktøren Christian Møller, der stiftede Rebuybaby i 2017 sammen med Michelle Lindhardt.

Ifølge kurator på konkursboet, Klaus Smedegaard Rasmussen, er det ledelsen i Rebuybaby selv, der har indgivet konkursbegæringen.

Som forklaring til flere af de kritiske anmeldelser af virksomheden omkring penge, der er blevet trukket fra kundernes konto, fortæller han, at virksomheden har haft udfordringer med at afmelde automatiske trækninger, da de skulle annulleres manuelt.

B.T.  har forsøgt at kontakte Christian Møller uden held.