Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

I marts lod virksomheden og dens ansatte sig hylde som 'Danmarks bedste arbejdsplads' i kategorien 20-49 medarbejdere af A Great Place to Work. Men lykken var kort.

Kalenderen skriver nu maj, og nu er entreprenøren Q-Construction fra Aarhus gået konkurs. Det skriver Finans, der har fået det bekræftet af konkursboets kurator, advokat Søren Christensen.

»Der er bygherrer, som ikke har betalt deres faktura, dermed har Q-Construction manglet likvide midler til at betale deres underentreprenører og underleverandører,« siger han til Finans.

Vi skal ellers ikke længere end en måned tilbage, hvor virksomheden i en pressemeddelelse fortalte, at de udvidede ejerkredsen og ville styrke kapitalgrundlaget, så den var godt rustet til fremtiden.

»Det er med stor tilfredshed, at jeg kan konstatere, at der på trods af et vanskeligt 2021 og en lige så udfordrende start på 2022, hvor branchen i kølvandet på corona nu også har fået en krig i Ukraine at forholde sig til, fortsat er så stor tiltro til Q-Construction i markedet, at det er lykkedes os at tiltrække nye partnere og rejse ny kapital til virksomheden.«

»Jeg er overbevist om, at vores sammensætning af ejerkredsen nu er den helt rigtige, og at det giver os mange spændende muligheder, således at Q-Construction står rigtigt godt rustet til fremtiden,« fortalte administrerende direktør Lasse Kåre Olsen,

Men blot en måned senere må virksomheden altså trække stikket.

Q-Construction har siden 2006 som hoved- eller totalentreprenør stået bag en række byggerier i det private, den almene og den offentlige sektor.

Andre læser også