Nu kan de fodboldglade danskere endelig ånde lettet op.

Ikke nok med at der med den nye genåbningsaftale er plads til 25.000 tilskuere i Parken, så vil det også gavne de fans, som skal se Danmarks kampe på bar, restaurant eller café.

For selvom Danmark skulle ud i en skæbnesvanger kamp i en evt. ottendedelsfinale, så er der ingen grund til bekymring i forhold til at se hele kampen. For restauranter, barer og cafeer må nu holde åbent og udskænke alkohol i længere tid end førhen.

Beværtningerne må med den nye genåbningsaftale holde åbent pg udskænke alkohol til midnat, og det er gældende fra fredag 11. juni – åbningsdagen for det længe ventet EM.

Der skal altså en meget lang straffesparkskonkurrence til, hvis gæsterne skal komme til at stå i en situationen, hvor åbningstiden kan blive et problem i forhold til at se kampen færdig.

Med de tidligere restriktioner kunne man nemlig risikere, at man skulle forlade stedet midt i en spændende omgang forlænget spilletid.

Kravet om coronapas består noget tid endnu, og det vil derfor stadig kræve en negativ test at få lov til at sidde indenfor.

Officielle storskærmsarrangementer var i forvejen undtaget for reglerne om lukke ned, før kampen er slut og bliver derfor ikke berørt.