Tidligere fredag tog Bjørn Bindzus en tur på stranden i Tisvilde. Og her mødte han en helt specielt person.

Den 11-årige dreng løb nemlig ind i Christian Eriksen. Det viser et billede, som Bjørn Bindzus har lagt på sin private Instagram-profil.

Billedet er taget af hans mor, Diana. Det bekræfter hun i en besked på Instagram til B.T. sent fredag aften.

'Billedet er taget i dag i Tisvilde af mig. Selvfølgelig må I dele det. Det bliver han kun glad for,' skriver hun helt præcist.

Bjørn Bindzus skjuler ikke, at det var en oplevelse udover det sædvanlige, han fik fredag.

'Heldige mig og verdens mest omtalte mand,' står der nemlig i teksten til billedet efterfulgt af en fodbold og et hjerte. Drengen ønsker ligeledes Christian Eriksen god bedring og pointerer, at han savner ham på landsholdet.

Bjørn Bindzus var ikke den eneste, der var heldig at få taget et billede med Inter-stjernen fredag. Der florerer således flere Instagram-billeder fra Tisvilde af personer sammen med Christian Eriksen.

Hvad den danske landsholdsstjerne laver i Tisvilde er lige nu uklart. Det er dog kommet frem, at han planlægger at vende hjem til Italien om en uges tid.

Inter er lige nu i dialog med Christian Eriksens agent om danskerens fremtid i Italien. Den italienske klub ønsker dog ikke at involvere danskeren endnu, fordi han skal have den nødvendige ro.

Men i første omgang skal både Bjørn Bindzus og Christian Eriksen sammen med resten af Danmark heppe på landsholdet i Baku lørdag aften, når Tjekkiet venter i kvartfinalen ved EM.