Da den engelske landsholdsstjerne Raheem Sterling fik tildelt et straffespark i EM-semifinalen mod Danmark, fik han alle danske fodboldfans på nakken.

Mange mente, han havde filmet sig til det, og debatten rasede i de efterfølgende dage, efter England slog danskerne ud ved EM-slutrunden.

Og nu er straffesparket igen oppe at vende – for et falsk citat af den danske landsholdskeeper Kasper Schmeichel er blevet delt på forskellige sociale medier de seneste par dage omkring Raheem Sterling.

Og det har nu taget så meget overhånd, at landsholdsspilleren er nødsaget til at afkræfte citatet.

'Jeg er ikke sikker på, hvor det 'citat' fra de sidste par dage er kommet fra. Det er noget vrøvl. Jeg har aldrig sagt det, og 'nyhedsmedierne' burde skamme sig for at dele det uden en kilde,' skriver Schmeichel på sin Twitter-profil.

Citatet er blevet delt vidt og bredt på sociale medier, og det har fået især engelske brugere til tasterne, der ikke var tilfredse med Schmeichels 'ord', som blev delt:

»Jeg er ligeglad med, at Italien vandt, men jeg ville ikke have England til at vinde på grund af den dårlige dom i vores semifinale. Mit hjerte bløder stadig, fordi jeg personligt oplevede, at Sterling filmede. Det var klar film,« lød det falske citat, der altså er gået igen og igen i så høj grad, at Schmeichel selv har måttet skyde det ned.

Danmark tabte EM-semifinalen 1-2 til England efter forlænget spilletid. I finalen tabte englænderne til Italien efter straffespark.