Sådan!

Danmark er netop kommet foran mod Belgien i Parken ved EM på et mål af Yussuf Poulsen.

Den danske angriber modtog en herlig aflevering fra Pierre-Emile Højbjerg og afsluttede fremragende i det lange hjørne uden chance for den belgiske målmand.

Stadionuret havde ikke rundet to minutter, da Parken kunne eksplodere i jubel. Ja, her kan man tale om, at taget løftede sig.

Generelt er Danmark kommet fornemt fra start i den svære kamp og har siddet på de første 20 minutter.

Skudstatistikken hedder således 6-1 i Danmarks favør, mens boldbesiddelsen også tilhører Danmark.

I skrivende stund betyder resultatet, at Danmark er helt tilbage ved slutrunden. Lige nu har vi lige så mange point som Rusland og Finland.

Yussuf Poulsens dejlige føringsmål er det næsthurtigste åbningsmål i en EM-kamp nogensinde.