»Vi går all in med pomp og pragt og en smule fadøl.«

På Dybenskærhave Plejecenter i Hvidovre er de fuldstændig klar til aftenens EM-brag i Parken, hvor Danmark skal spille anden gruppekamp mod Belgien.

For på plejecenteret har beboerne og de ansatte arbejdet i døgndrift på at få deres helt specielle hyldest til landsholdet klar til kamp.

De har nemlig strikket et kæmpestort dannebrogsflag. Dybenskærhave Plejecenter er dagens vinder i #flagfordanmark.

Beboere og ansatte på plejecenteret.
Beboere og ansatte på plejecenteret. Foto: Byrd / Jacob Crawfurd
Vis mere

»Vi går all in med pomp og pragt og en smule fadøl,« lyder det fra Helle Nørgaard Rasmussen, der er ergoterapeut på Dybenskærhave Plejecenter.

Ligesom resten af befolkningen fik de på plejecenteret et kæmpe chok, da Christian Eriksen i lørdagens kamp mod Finland faldt om på banen og fik hjertestop. Heldigvis blev han hurtigt genoplivet, og den danske fodboldstjerne er stabil og har det godt.

Derfor ville de på Dybenskærhave Plejecenter gerne gøre lidt ekstra ud af deres i forvejen imponerende flag. Nederst i hjørnet på flaget har plejecenterets beboere derfor indsat en lille personlig hilsen til Christian Eriksen.

Og nu er de klar til EM-kamp!

Den lille hilsen til Christian Eriksen.
Den lille hilsen til Christian Eriksen. Foto: Privat
Vis mere

Vil du også gerne vinde fede EM-præmier?

Som en del af dækningen af EM-slutrunden har B.T. og DBU lanceret kampagnen #flagfordanmark, der skal få danskerne til at vise deres støtte til landsholdet – læs her, hvordan du kan vinde kampbilletter.

Konkurrencen går ud på at vise den mest kreative måde at flage for Danmarks landshold. Alle bidrag er med i B.T.s daglige konkurrence om en landsholdstrøje og et tørklæde.

De bedste og mest kreative bidrag er også med i B.T.s hovedkonkurrence om billetter til en VM-kvalifikationskamp i Parken.

Her kan du se et udvalg af dagens andre fine billeder

Foto: Privat
Vis mere

Jennie Molberg og familien er klar til at heppe på Danmark.

Her klædt helt i rødt og hvidt fra top til tå og naturligvis med et dannebrogsflag hængende på væggen.

Thomas Meier og hans søn Nor er også helt klar til kamp.

Nor ville gerne sende en hilsen til det danske landshold, og når han nu ikke kunne flyve forbi med en hilsen, ligesom flyvemaskinen gjorde på tv, så kunne han da spise en raket-is.

Thomas og Nor.
Thomas og Nor.
Vis mere

Landsholdet har brug for din hjælp. Flag på den vildeste og mest kreative måde – hjælp med at gøre Danmark rød og hvid under EM!

Del dine bedste, sjoveste og mest kreative flagbilleder og -videoer med B.T., og vind fede præmier! Send til flag@bt.dk.

Foto: Privat
Vis mere