'Hele Danmark står bag jer!'

Så klart var det budskab, som landsholdstruppen blev mødt af torsdag formiddag, da spillerne trådte ud på træningsbanen i Helsingør.

Den positive besked stod skrevet på et banner, som var bundet til en flyvemaskine, som fløj over anlægget. Og det var en ting, som landsholdsspillerne blev glade for.

Samtlige spillere stod således og klappede, da de fik øje på det hvide banner med de sorte bogstaver højt oppe i luften.

B.T.s udsendte i Helsingør fortæller, at det var umuligt ikke at bemærke flyet, da de larmede enormt meget. Beskeden til landsholdet stod skrevet med store bogstaver.

Det vides i skrivende stund ikke, hvem der fløj flyveren, eller hvem der har lavet samt betalt for banneret.

Og det er ikke den eneste gode nyhed, som har ramt landsholdslejren torsdag. I nat blev det således klart, at der må komme 25.000 tilskuere i Parken i stedet for de oprindelige 15.900.

Meldingen er Kasper Schmeichel eksempelvis meget tilfreds med. Han siger, at det landsholdet er lykkelig for beslutningen fra Christiansborg.

Desværre har Dansk Boldspil-Union meldt ud, at de ikke når at blive klar til at huse 25.000 fans i Parken til lørdagens åbningskamp mod Finland.

DBU mener, at beslutningen kommer for sent fra politikerne, men de regner med at være klar til den anden gruppekamp mod Belgien den 17. juni.