UEFA har tidligere været ude at advare danske fodboldfans mod at købe billetter på videresalgskanaler i forbindelse med EM-slutrunden.

Alligevel ser der ud til at være godt gang i forsøgene på at sælge billetter i sidste øjeblik til Danmarks ekstremt vigtige kamp mod Belgien torsdag aften.

Går man eksempelvis ind på videresalgssitet Viagogo, så ser der ud til at være en større mængde billetter til salg.

Men hvis man har mod på at forsøge sig med en sådan slags transaktion i håb om at kunne komme i Parken om få timer, så skal man op med den helt store pengepung.

I skrivende stund står den billigste billet til over 1.600 korner, hvis man vil sidde ved siden af en enkelt kammerat.

Her ser det ud til, at billetterne er i såkaldt 'kategori 1' – på en langside.

Men det bliver endnu dyrere.

Man kan også få 'kategori 3'-billetter til mere end 3.000 kroner.

Sådan så det ud på Viagogo få timer inden Danmarks kamp mod Belgien torsdag eftermiddag.
Sådan så det ud på Viagogo få timer inden Danmarks kamp mod Belgien torsdag eftermiddag.
Vis mere

Og for mere end 5.200 kroner kan man få billetter i 'kategori 2'.

Tidligere har UEFA sagt til B.T., at man på det kraftigste opfordrer til, at fans lader være med at tage chancen og købe billetter på det, der beskrives som det sekundære marked.

For det første kan man ikke være sikker på, om sælger overhovedet har de billetter, der er til salg. Og for det andet, så kan man komme til at betale voldsomme overpriser, som det er tilfældet netop nu.

I sidste uge forklarede UEFA følgende til B.T.

»UEFA opfordrer fans til ikke at blive narret af folk, som videresælger billetter udelukkende med tanke på profit, der kræver voldsomt høje priser, selvom de ofte ikke er i besiddelse af de billetter, de hævder at have til salg,« lød det blandt andet.

»UEFA vil ikke tøve med at gribe ind (inklusive annullering af billetter), hvor man ser sådanne uautoriserede salg finde sted, og er klar til at retsforfølge de udbydere, som gensælger billetter uden tilladelse, som vi har gjort før,« uddybes det.