Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) har skabt stor forvirring blandt de danske billetkøbere.

For mandag aften kommer der alligevel ikke billetter i salg til kampen mellem Danmark og Rusland.

Det skriver Fanservice for Danmark, der repræsenterer DBU's officielle fanaktiviteter, i et opslag på Facebook.

'Lige nu prioriterer Uefa –  modsat hvad de sagde tidligere – kun at gå i salg med Belgien-kampen i dag. De fortæller, at alle tidligere billetkøbere til denne kamp har modtaget en mail,' står der i opslaget og fortsættes:

Foto: Søren Bidstrup
Vis mere

'De sælger ikke – gentager ikke – til Rusland-kampen i dag. Beklager et tusinde gange. Uefa har ikke været skarpe i deres informationer til os. Vi opdaterer, så snart der er nyt om billetsalget af Rusland-kampen.'

Tidligere mandag lød det ellers, at Uefa med meget kort varsel havde meddelt, at billetter til de danske kampe mod Belgien og Rusland i Parken gik i gang klokken 13:00.

Det bekræftede DBU's fankoordinator, Anders Hagen, over for B.T.

»Vi er kede af, at det er med så ekstremt kort optræk. Det var ikke den salgsproces, vi havde håbet på. Men Uefa har desværre ikke givet os andre muligheder,« lød det fra Fanservice for Danmark.

Der er tale om i alt 9100 ekstra billetter til kampene mod henholdsvis Belgien og Rusland samt den ottendedelsfinale, der også skal spilles i den danske nationalarena.

Dermed vil der i alt være 25.000 tilskuere på lægterne i Parken til de kommende kampe.

Det er alle tidligere danske billetholdere til kampene – gælder både dem fra fanklubben og fra det neutrale salg – der vil blive tilbudt billetter i første omgang. Her er det 'desværre' først til mølle, som DBU selv formulerer det.

I den forbindelse vil man som tidligere billetholder få tilsendt et link direkte på ens mail fra Uefa.