Solen skinner og der åbnes op overalt i Danmark. Men mens vi - formentlig i næste uge - kan se frem til flere danske roligans i Parken, ser det sort ud i forhold til at lukke flere danskere ind til de populære  storskærmsarrangementer, som ellers kan trække roligans i tusindvis af huse.

Torsdagens genåbningsplan, som ligger op til den helt store genåbningsfest, fortæller nemlig intet om flere tilskuere til disse arrangementer.

»Vi havde håbet på, at der ville kunne komme flere tilskuere i takt med genåbningsplanen, men det er på nuværende tidspunkt desværre ikke tilfældet,« lyder det fra Kevin Helsinghof, der er kommerciel direktør for DGI-byen ved Øksnehallen i København..

Det eneste, som kommer til at blive ændret i forbindelse med storskærmsarrangementerne, er, at arrangørerne nu kan sælge alkohol frem til midnat i stedet for til klokken 22.

Der afholdes blandt andet storskærmsarrangementer på Ofelia Plads i hjertet af København  og ved Øksnehallen på Vesterbro.

1000 mennesker kommer lørdag til at stå foran storskærmen på Ophelia Plads, mens 1200 personer lukkes ind ved Øksnehallen. Og der var rift om billeterne, da de kom til salg tidligere på ugen.

30.000 danskere sad tirsdag i kø til de meget eftertragtede billetter, men Danmarks kampe blev meget hurtigt udsolgt.

Der var dog også gode fodboldnyheder i forbindelse med genåbningsplanen.

Folketingets partier blev således enige om, at der kan være op til 25.000 tilskuere i Parken i forbindelse med EM, dog kan DBU ikke nå at blive klar til denne opgradering ved første kamp mod Finland.

Samtidig bliver barernes åbningstider udvidet og man kan dermed se sin landskamp i fred uden at frygte, at man bliver smidt ud før kampen er forbi.