Det skabte nervøse ansigtsudtryk landet over, da det kom frem, at Simon Kjær måtte sidde over i onsdagens landsholdstræning.

For med en mindre skade var den danske kaptajn ikke i stand til at træne med holdkammeraterne.

Men torsdag er der dog godt nyt til de urolige danske fans, da Simon Kjær allerede er blevet sin mindre skade kvit.

Det fortæller landstræner Kasper Hjulmand til TV3 Sport og melder dermed den 32-årige forsvarsspiller klar til lørdagens kamp mod Wales:

Simon Kjær sad over onsdagens træning grundet en mindre skade.
Simon Kjær sad over onsdagens træning grundet en mindre skade. Foto: Claus Bech
Vis mere

»Han fik et skrald i kampen og spillede færdig på den. Jeg forventer, at han er klar. I går var en helt almindelig træning, og der er ikke andet at rapportere om.«

Dermed kan danskerne godt begynde at se frem til – forhåbentlig – at se Simon Kjær fortsætte det solide forsvarsspil, anføreren har været garant for ved slutrunden.

Den danske Milan-stjerne har været ét af EMs helt store samtaleemner efter sin ageren i hele situationen omkring Christian Eriksens kollaps i Parken.

Her var han én af de første til at hjælpe den danske stjerne, der faldt om med hjertestop, da han blandt andet sørgede for, at Eriksen ikke slugte sin tunge.

Kasper Hjulmand på torsdagens pressemøde.
Kasper Hjulmand på torsdagens pressemøde. Foto: Thomas Sjørup
Vis mere

Derudover havde Kjær også overskud til at trøste Eriksens kæreste, Sabrina, nede på banen, da Inter-stjernen lå livløs jorden.

Landsholdet har torsdag lukket sin træning for offentligheden. Det er første gang, at Kasper Hjulmand vælger at gøre brug af den mulighed forud for en kamp.

Danmark spiller lørdag 1/8-finale mod Wales i Amsterdam. Du kan følge opgøret live her på bt.dk fra klokken 18.