Frankrigs fodboldkvinder vandt med 2-1 over Belgien, der nu skal kæmpe om EM-avancement med Italien og Island

Allerede efter to spillerunder står det klart, at Frankrig vinder gruppe D ved kvindernes fodbold-EM i England og dermed er klar til kvartfinalen.

Med en sejr på 2-1 over Belgien kom Frankrig op på seks point, og det vil ingen af de andre hold i gruppen kunne matche, lige meget hvad der sker på sidste spilledag på mandag.

Favoritten Frankrig var nærgående fra første minut, og Belgien formåede blot at holde stand i fem minutter.

Da sørgede Kadidiatou Diani for det første mål, da hun headede bolden ind ved bageste stolpe efter et indlæg fra venstre.

Frankrig dominerede markant, men efter 35 minutter satte Belgien et perfekt angreb op, som Janice Cayman udnyttede til at udligne.

Den belgiske glæde holdt bare kun i fem minutter. Så strammede Frankrig grebet, og efter et hjørnespark scorede Griedge Mbock til 2-1 med hovedet.

Frankrig havde chancerne til at vinde større, men selv de største chancer blev misbrugt.

Bedste eksempel var i kampens sidste minut, da Wendie Renard brændte et straffespark og også sparkede forbi på riposten foran et næsten blankt mål.

Med nederlaget har Belgien fortsat et point ligesom Italien, der tidligere torsdag spillede 1-1 mod Island.

Italien balancerede på randen af exit, da Island kom foran i det tredje minut, men Italien holdt liv i håbet om avancement med udligningen efter en times spil.

Island har to point og kan selv sikre andenpladsen med en sejr i sidste runde mod Frankrig.

Hvis Island som ventet taber den kamp, og Italien og Belgien i den anden kamp spiller uafgjort, slutter de tre lande alle på to point.