Så er det nu! Kan I mærke EM-feberen?

Endelig sker det. Lørdag sparker Danmark langt om længe EM på dansk grund i gang, når Kasper Hjulmands tropper åbner ballet mod Finland klokken 18:00 i Parken.

Og på B.T. kommer vi til at gå fuldstændig EM-amok. Derfor har vi under slutrunden dedikeret vores podcast Fodbold FM udelukkende til EM. Podcasten sender derfor live og udkommer hver dag, så længe Danmark er med i kampen om EM-trofæet!

Hver dag får Fodbold EM, som Fodbold FM de næste par uger kommer til at hedde, besøg af en kendt dansker, der i selskab med en fodboldekspert og programmets vært Lasse Vøge skal tale om ALT muligt ved EM og landsholdet.

Fodbold EM kommer til at handle om alt lige fra spillet på banen, de danske landsholdsspillere og EM-dagsordener til nyheder, alt det sjove, det skæve og det skøre ved en slutrunde og ikke mindst alt det, der sker uden for banen også.

Glæd dig til at møde masser af spændende gæster - både dem, der har de professionelle fodboldbriller på og dem, der ikke har, men som på en eller anden måde føler noget for og har en holdning til landsholdet.

I denne premiere på Fodbold EM-podcasten, som Fodbold FM de næste par uger kommer til at hedde, byder vært Lasse Vøge velkommen til vores intensive dækning af EM-slutrunden i selskab med FC Nordsjælland-træner Flemming Pedersen og musiker Andreas Odbjerg.

Fodbold EM-podcasten sender live alle hverdage 7:30 og i weekenderne 9:00, så længe Danmark er med i slutrunden. Og alle udsendelser udkommer naturligvis også som podcast under Fodbold FM. Vi håber, I vil lytte med!