'Okay, guys. Jeg vil sgu gerne sige undskyld.'

Sådan indleder den danske kendis og smykkedesigner Mai Manniche en såkaldt story på Instagram, hvor hun kigger tilbage på et Facebook-opslag, der sendte hende i en massiv shitstorm i forbindelse med Danmarks kamp mod Finland.

I et opslag kædede hun Christian Eriksens kollaps på banen sammen med en udokumenteret påstand om, at det skyldtes, at landsholdsstjernen skulle være vaccineret mod corona med Pfizer-vaccinen. Men det er faktuelt forkert, og nu ser kendissen indad.

'Der har der været rigtig mange, som syntes, det var over grænsen og usmageligt. Jeg kan godt se, hvis man tænker, at jeg lavede koblingen og forsøgte at udnytte en situation til at komme frem med mine holdninger. Det gjorde jeg ikke, det var ikke min tanke,' fortæller Mai Manniche i sin story.

Rigtig mange – også prominente personligheder – har kritiseret smykkedesigneren for sit opslag i forbindelse med den traumatiske hændelse i Finland-kampen.

En af dem er den tidligere bestyrelsesformand for Parken Sport & Entertainment Flemming Østergaard – bedre kendt som Don Ø. Han langede kraftigt ud efter Mai Manniche.

'Tænk at indikere, at ubekræftede rygter om, at Christian var blevet vaccineret, og kraftigt postulere, at det kunne være årsagen til kollapset!' skrev han på Facebook og tilføjede:

'Skam jer.'

Mai Manniche ses her på Den røde løber ved Reality Awards 2021 på Docken i København.
Mai Manniche ses her på Den røde løber ved Reality Awards 2021 på Docken i København. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Kritikken og postyret omkring det omtalte opslag har nu fået Mai Manniche til at genoverveje sit postulat, og hun har valgt at slette opslaget fra sin Facebook-profil.

'Her til aften fik jeg en rigtig god snak med nogle gode venner, og de sagde: 'Mai, det var over grænsen.' Nogle gange må man kigge indad og sige ja, det var dumt,' fortæller hun.

'Nu håber jeg bare, at Danmark vinder i morgen (torsdag, red.), og det er jo fantastisk, at Christian Eriksen har det bedre.'

Mai Manniche skriver også, at hun nu ser fremad, og at hun som regel ikke ser fodbold.

Men det skal hun i hvert fald torsdag aften, når Danmark tørner sammen med Belgien.

Kampen sparkes i gang klokken 18 i Parken.