Der er opstået et regulært drama i den franske EM-lejr.

Kylian Mbappé og Olivier Giroud skulle angiveligt være på grænsen til et skænderi.

Karim Benzema måtte udgå med en skade og blev erstattet af Giroud, som scorede to mål til allersidst i tirsdagens hjemmebane mod Bulgarien, hvor han inden målene nærmest havde været usynlig.

Og efter kampen kom den franske Chelsea-angriber med en udtalelse, der kan ses som en indirekte stikpille til Mbappé, der ret tydeligt søgte mere sammenspillet med Benzema, men slap ikke bolden, efter Giroud kom ind og det har fået Mbappe op i det røde felt. Det skriver franske L'Equipe.

Giroud blev gjort opmærksom af en journalist efter kampen, at han havde været relativt usynlig de første mange minutter på banen. Og han svarede:

»Jeg var lidt usynlig, nogle gange tager man nogle løb, men bolden kommer ikke altid (...) I fortæller mig, at jeg ikke var særlig synlig, men måske kunne vi have været bedre til at finde hinanden.«

Det har Kylian Mbappe angiveligt taget lidt personligt, især fordi Giroud i samme interview roste de to, der lagde op til hans mål med navn.

»Jeg fik to gode bolde fra Pavard og Ben Yedder, det lykkedes mig at afslutte godt, men vi kunne have scoret flere mål, hvis vi havde været effektive.«

Ifølge det franske medie ville Mbappé angiveligt gerne stille op til pressekonferencen torsdag for at cleare det.

Men fik så at vide af den franske landstræner Didier Deschamps, at det skulle han på ingen måde og derfor ligger sagen stadigvæk og ulmer.