Kasper Dolberg var i højt humør efter Danmark tirsdag aften havde besejret Luxembourg 4-0 i en venskabslandskamp på Aalborg Stadion.

Anderledes kunne det naturligvis ikke være eftersom han blev noteret for to fuldtræffere.

En times tid efter kampen fortalte han til B.T.s udsendte, hvorfor Robert Skov fik en ekstra stor krammer.

»Vi har jo spillet ungdomsfodbold sammen i Silkeborg. Så at vi nu spiller sammen på landsholdet er ikke bare fedt, men også specielt,« sagde Kasper Dolberg med et stort smil.

Kasper Dolberg bringer Danmark foran 3-0 i venskabslandskampen mod Luxembourg.
Kasper Dolberg bringer Danmark foran 3-0 i venskabslandskampen mod Luxembourg. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Robert Skov, der lagde op til Kasper Dolbergs scoring til 2-0, gav ham ret.

»Vi er bare to helt almindelige Silkeborg-drenge, der har fået drømmen om at spille på landsholdet sammen opfyldt. Vi har et tæt bånd. Første gang vi spillede på hold sammen var vi vel 11-12 år. Det er intet mindre end fantastisk, at fodboldskolen i Silkeborg har været med til at udvikle os til det, vi er blevet. Det synes jeg, at der er grund til at være stolt over,« sagde Robert Skov.

Kasper Dolberg var tilfreds med sin præstation.

»Jeg synes, jeg fik vist lidt af det jeg kan,« sagde Kasper Dolberg.

Åge Hareide førte den danske landshold frem til en sejr på 4-0 i venskabslandskampen mod Luxembourg.
Åge Hareide førte den danske landshold frem til en sejr på 4-0 i venskabslandskampen mod Luxembourg. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Efter en times spil blev han dog udskiftet.

»Det var efter aftale med Åga Hareide. Jeg skal jo spille kamp for Nice allerede på fredag mod Pris Saint-Germain. Den kamp vil jeg rigtig gerne være 100 procent klar til,« sagde Kasper Dolberg.

Han blev efter kamp rost til skyerne af Åge Hareide.

»Kasper er en meget talentfuldspiller og på mange områder en komplet spiller. I sommer har han skiftet fra Ajax til Nice og kommer forhåbentlig nu til at spille mere end han de seneste par sæsoner har gjort,« sagde Åge Hareide, der glædede sig over Danmarks sejr over Luxembourg.

»Det blev den kamp, vi havde håbet på. Vi vinder og får sat vores spil godt op. Det var fint at vi spillede i Jylland. Her er tilskuerne meget entusiastiske,« sagde Åge Hareide.