Christian Eriksen er blevet udskrevet fra Rigshospitalet og har besøget landsholdslejren i Helsingør.

Det skriver DBU i en kortfattet meddelelse på Twitter fredag aften. Her fremgår det, at den danske landsholdsstjerne er i godt humør.

'Christian Eriksen har været gennem en succesfuld operation og er blevet udskrevet fra Rigshospitalet. I dag har han også besøgt landsholdslejren i Helsingør,' står der blandt andet i meddelelsen.

Christian Eriksen har forladt lejren igen for at bruge tid sammen med sin nærmeste familie.

Foto: HANNAH MCKAY
Vis mere

'Og nu vil han tage hjem og bruge tid med sin familie. Eriksen siger yderligere: Tak for alle de mange hilsner – det har været utroligt at kunne se og føle. Operationen gik fint og jeg er okay efter omstændighederne.'

Selvom Danmark desværre tabte med 1-2 til Belgien i Parken torsdag aften, så havde Christian Eriksen kun ros tilovers for sine holdkammerater.

'Det var godt at se gutterne igen efter en fantastisk kamp, som de spillede i går. Ingen grund til at sige, at jeg selvfølgelig vil heppe på dem på mandag mod Rusland.'

Christian Eriksen kollapsede i åbningskampen mod Finland i slutningen af første halvleg. Landsholdslægen Morten Boesen har efterfølgende fortalt, at Inter-stjernen en kort overgang var død, inden han blev genoplivet med en hjertestarter. Efterfølgende har alle meldingerne oomkringhans helbred heldigvis været gode.

Og landsholdsspilleren er blevet hyldet over hele verden efterfølgende, hvor store stjerner som Cristiano Ronaldo, Harry Kane og Sergio Agüero blandt andet har ønsket god bedring.

Hele Parken hyldede ligeledes Christian Eriksen i det tiende spilleminut i kampen mod Belgien. Her blev bolden sparket ud, hvorefter hele stadion -–både tilskuere, spillere, dommere, trænere og stabsmedlemmer – klappede i et minut.