Udsolgt!

Landsholdet kan se frem til en kæmpe opbakning fra tribunerne torsdag aften, når Belgien kommer på besøg. Der er nemlig nu solgt 25.000 billetter i alt.

Det skriver Fanservice for Danmark på Twitter onsdag formiddag. Her skriver de ligeledes, hvem der har fået fat i de ekstra billetter, der er kommet i salg siden lørdagens åbningskamp.

Først er der solgt 900 billetter gennem loyalitetsprincippet i fanklubben. Herefter er der gensolgt 7.100 til danske fans med returneret billet til kampen.

Foto: Søren Bidstrup
Vis mere

Afsluttende er der røget 2.000 billetter til danskere gennem et offentligt salg. Dermed kommer der 10.000 ekstra danske fans i forhold til Finland-kampen.

Det er Folketingets genåbningsaftale, der har gjort det muligt at lukke 25.000 ind til de sidste to gruppekampe mod Belgien og Rusland. Først var meldingen på 15.900 mennesker i Parken.

Det var faktisk også muligt med næsten fuldt hus til åbningskampen, men DBU meldte ud efter genåbningsaftalen, at de først ville blive klar til at huse 25.000 fans til Belgien-kampen og frem.

Danmark møder de belgiske stjerner klokken 18 torsdag aften, og der skal meget gerne hentes de første EM-point i forhold til muligheden for videre avancement.