Tirsdag klokken 10 blev der åbnet for billetsalget til EM-storskærmsarrangementerne.

Og der har i den grad været rift om billetterne. B.T. sendte flere i kø - en fik tildelt kønummer 15.636, en anden fik tildelt kønummer 22.907, og ingen af de to nåede at komme igennem.

Her var beskeden også, at der var mere end en times ventetid på at komme igennem, og klokken 11.32 bekræftede arrangøren til B.T., at Danmarks kamp mod Finland var udsolgt i både Øksnehallen og på Ofelia Plads.

Her lød det, at der fortsat var billetter til alle andre opgør, men klokken 12.14 kom så udmeldingen, der nok har fået mange danske fans til at forlade billetkøen:

'Alle danske kampe i gruppespillet er nu udsolgte,' lød det inde på billetlinket.

Der er i alt solgt 20.000 billetter, og udover Danmarks kampe er også fredagens åbningskamp udsolgt.

Kønumrene blev uddelt ved lodtrækning blandt dem, der havde klikket på linket til booking, inden det åbnede. I løbet af det første kvarter kom der cirka 500 fans igennem.

Der er tale om eftertragtede billetter til storskærmsvisning på Ofelia Plads og ved Øksnehallen.

Billetterne er gratis, og ved booking skal der indtastes kontaktoplysninger på både en selv og de gæster, man vil have med. Der kan bestilles fire billetter per kamp.

De gældende restriktioner gør, at det ikke er muligt at lave storskærmsvisning på Rådhuspladsen og andre fanarrangementer i byen, som det ellers var planlagt.

Ofelia Plads bliver under turneringens 31 dage omdannet til et byrum i byen med madboder, barer og daglige aktiviteter, mens området ved Øksnehallen viser alle EM-kampe på storskærm.

Også på Ofelia Plads vil der blive storskærmsvisninger af EM-kampene.

Kapaciteten bliver cirka 3.000 mennesker på Ofelia Plads; 500-1.000 mennesker ved storskærmsvisninger samt op til 1.200 mennesker ved Øksnehallen.