Det var en tydeligt skuffet Sandra Toft, der mødte pressen efter Frankrigs sejr over Danmark. Faktisk sagde den danske målmand 'ja' til, at hun bare var 'knust' efter nederlaget.

Og hun havde svært ved at finde mange ord frem, da hun blev bedt om at sætte ord på, hvad der gik galt efter en ellers fin dansk start.

»Så kommer vi bagud, og så kommer vi endnu mere bagud, og så taber vi,« siger Sandra Toft og konstaterer, at det er 'lidt af det hele', Frankrig formåede at gøre godt.

»Vi formår ikke at stå imod i forsvaret og have redningerne til at stoppe dem,« siger Sandra Toft, der kort sagde, at fokus nu er på den næste kamp.

Med nederlaget til Frankrig fik Danmark mildest talt ikke den bedste start på mellemrunden, og Klavs Bruun Jørgensen har tidligere sagt, at det nok maksimalt er ét nederlag, der er tåleligt, hvis Danmark skal gøre sig en forhåbning om at gå videre.

Adspurt om semifinalerne i Paris nu var meget langt langt væk, lød svaret fra Sandra Toft:

»Det tænker jeg ikke på lige nu. Nu tænker jeg på en kamp ad gangen. Vi har heller ikke snakket om semifinalen før, så jeg forstår ikke, du tager det op,« siger den danske landsholdsmålmand, der med en tydelig skuffelse i øjnene ellers har svært ved at finde ord.

Også holdkammeraten Fie Woller var skuffet. Det understregede hun flere gange, da hun mødte pressen efter kampen.

Danmarks Fie Woller under EM kampen mellem Frankrig-Danmark i Nantes, torsdag den 6 december 2018.
Danmarks Fie Woller under EM kampen mellem Frankrig-Danmark i Nantes, torsdag den 6 december 2018. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

»De kommer med et sindssygt tryk. Udover i starten er vi under pres i hele kampen. Vi er aldrig rigtig tæt på, og vi er rigtig skuffede,« siger Fie Woller.

I en kamp hvor Frankrig spillede godt, havde Danmark det svært. Og der var særligt én ting, Fie Woller ikke var tilfreds med efter kampen.

»Vores forsvarsspil er vel ikke, som vi gerne vil have det. Det ærgrer mig virkeligt. Jeg synes, vi kan, men vi får det bare ikke vist. Vi kæmper hele vejen igennem. Jeg synes, vi prøver. Det er bare en ærgerlig fornemmelse lige nu,« siger Fie Woller, der samtidig også sendte store roser mod de franske værter.

»De var virkelig gode i dag. Sikke et tryk de kommer med, det er fantastiske håndboldspillere over hele linjen,« konstaterer hun.